14 Ocak 2012 Cumartesi

Bulut İnşaat Kıbrıs projesi Evviva Green City

Bulut İnşaat Kıbrıs projesi Evviva Green CityBulut İnşaat Bulut İnşaat Kıbrıs projesi çok esnek ödeme seçenekleri bulut inşaat kalitesi ve güvencesi ile hayata geçirilen Evviva Green City projesine yoğun ilgi.
Konforun güvenin huzurun ve rahatın Adresi, Evviva Green City ile Kendinizi Doğaya Bırakın... Evviva Lavinium Girneye 10 dk, Lefkoşe ye 15 dk mesafededir.


Geri dönüşünü yüksek bir yatırım fırsatına dönüştürecek olan proje Kuzey Kıbrısta yeniliklerin öncüsü olacaktır. Kuzey Kıbrıs’ın en prestijli mimarlık ofisi tarafından oluşturulan Evviva Green City bu özelliğiyle çok ön plana çıkacak bir proje.
6650 metrekare alan üzerine 3040 metrekarelik inşaat alanıyla, 48 dubleks daire ve çatı ile toplam 52 daireden oluşan Greencity Nicosia’ya çok yakın…





Evviva Green City'de 94 ve 162 m2 arasında değişen 2+1 ve 3+1 dublex daireler olarak sizlere en konforlu yaşam alanı sunmaktadır. Evviva Green City ister kullanım için, ister yatırım için ihtiyaçlarınıza cevap verecek bölgenin öne çıkan projesidir. Adres BOĞAZ GİRNE KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ
Telefon 444 25 61
Fax 0212 853 24 93
Web http://www.evvivagreencity.com
ePosta info@bulutinsaatyapi.com

Bulut İnşaat Kıbrıs projesi Evviva Green City

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder