3 Ocak 2012 Salı

Eroğlu Yapı 'dan yeni yıl kampanyası İstanbul Lounge projelerindeYüzde 1 peşinat

Eroğlu Yapı 'dan yeni yıl kampanyası İstanbul Lounge projelerindeYüzde 1 peşinat Eroğlu'dan yeni yıl kampanyası! İstanbul Lounge projelerindeYüzde peşinat
Eroğlu’nun değeri gün geçtikçe artan Küçükçekmece Halkalı’da imza attığı, benzerlerinden ayrılan İstanbul Lounge ve İstanbul Lounge-2 projelerinde başlayan “Yeni Yıl Kampanyası” ev sahibi olmak isteyenlerin yüzünü güldürüyor.
Gayrimenkul sektöründe geliştirdiği projeler ve hızlı yatırımları ile dikkat çeken Eroğlu Yapı, yeni yılda ev sahibi olmak isteyenlerin yüzünü güldüren bir kampanya sunuyor. Gökyüzüyle barışık, ferah yeşil alanların yer aldığı, yatay süreklilik konsepti ile öne çıkan İstanbul Lounge ve İstanbul Lounge-2 projelerinde geçerli olan “yeni yıl kampanyası” ile ev sahibi olmanın tam zamanı.

Eroğlu Yapı, İstanbul Lounge ve İstanbul Lounge-2 dairelerinde gizli veya ekstra masraf da uygulamıyor. Sunduğu tüm projeler için geçerli “her şey dahil fiyatlar”; KDV, tapu masrafları, alt yapı bedelleri, abonmanlık, sayaç, cins tashihi harcı ve iskan harç bedellerini kapsıyor. Ayrıca konut kredisinde dosya masrafı ve banka komisyonu da alınmıyor.

İstanbul Lounge ve İstanbul Lounge-2 hakkında
İstanbul Lounge; farklı mimarisi, geniş yeşil alanları ve sakinlerine sunduğu sosyal imkânlarının yanı sıra Küçükçekmece Gölü’ne yakınlığı ile de ayrıcalıklı bir konuma sahip. Mimarisi, yeşil alanları ve sosyal imkânları ile dikkat çeken projede, büyüklükleri 59 227 metrekare arasında değişen 1+1’den 4+1’e kadar pek çok farklı daire alternatifi bulunuyor. Projede ayrıca sınırlı sayıda çok özel dubleks 4+1’ler ve kent villaları, sahiplerini bekliyor. Doğadan esinlenilerek oluşturulan, yatay süreklilik konseptinin benimsendiği proje, bölgede yer alan yüksek blokların aksine insan ölçeğindeki boyutlarıyla, yaşayanlara gökyüzünün mavisini görme imkânı sağlıyor. Tüm dairelerden göl ya da sitenin panoramik manzarasının seyredilebiliyor.

İstanbul Lounge projesinde olduğu gibi, yatay süreklilik konseptindeki mimari tarzı, kişi başına düşen geniş ve ferah yeşil alanları ile kendini ayrıştıran, gökyüzüyle barışık, ferah yeşil alanların yer aldığı İstanbul Lounge-2’de 54 m² -259 m² arasında değişken metrekarelerde toplam 605 konut bulunuyor.

İstanbul Lounge-2, özellikle son dönemde Tema Park projesi ile değeri daha da artarak İstanbul’un önemli lokasyonlarından birisi haline gelen Halkalı’da, ana ulaşım arterlerine, hastanelere, okullara ve üniversitelere son derece yakın; ayrıca toplu taşıma araçlarına yürüyerek erişilebilecek kadar merkezi bir konuma sahip. Projeye yürüme mesafesinde konumlandırılan 1800 m²’lik ticari alanda ise site sakinlerinin temel ihtiyaçlarını karşılayabileceği market, kuaför, eczane gibi ticari ünitelerin yer alması planlanıyor.

İstanbul Lounge-2 İletişim

Web www.erogluyapi.com.tr

Tel 444 37 97 emlakprojehaber

Eroğlu Yapı 'dan yeni yıl kampanyası İstanbul Lounge projelerindeYüzde 1 peşinat

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder