26 Ocak 2012 Perşembe

İstanbul İn'le yeni konut projeleri Ünal inşaat yeni yıla yeni hedeflerle girdi.

İstanbul İn'le yeni konut projeleri Ünal inşaat yeni yıla yeni hedeflerle girdi. İstanbul İn'le yeni konut projeleri
Ünal inşaat yeni yıla yeni hedeflerle girdi. İstanbul İn ismiyle yıl içinde toplam proje geliştirecek. İlk durak Bomonti olacak. Bomonti'yi Zeytinburnu izleyecek. Şirket, Bağdat Caddesi'ne ise ofis yapacak. Bugüne kadar daha çok sanayi ve alt yapı inşaatlarına imza atan 15 yılık inşaat firması Ünal İnşaat konut üretimine de el attı. Ahmet Ünal tarafından kurulan şirket artık İstanbul İn markası ile İstanbul'da rezidans ve konut projelerine imza atacak. Şirket 15 yıllık dönem içerisinde yaklaşık milyon metrekare ticari alan inşa etti. İkitelli'de fazdan oluşan ticari ünitelerden ikisi de teslim edildi.

Bomonti'ye 35 konutlu rezidans
Şirketin ilk konut projesi Bomonti'de yükselecek. bin metrekare alan üzerine inşa edilecek projede toplam 35 konut yer alacak. Şubat ayında lansmanı yapılacak projenin teslim tarihi ise Kasım 2012 olacak. Tüm rezidans hizmetlerinin bir arada sunulacağı projede sosyal donatılar arasında ise sauna, havuz ve spor salonu bulunacak. 60 metrekare 1+1, 120 metrekare 2+1 ve 200 ketrekare 3+1 tipi konutların olacağı projede metrekare fiyatı bin 500 dolardan başlayacak.

Zeytinburnu mayısta satışa çıkacak
Şirketin ikinci konut projesi İstanbul Zeytinburnu'nda hayat bulacak. Ünal İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Cem Altıntaş bu projenin de 10 bin metrekare alan üzerinde inşa edileceği bilgisini veriyor. Projede toplam 320 konut olacak. Az sayıda ticari ünitelere de yer verilecek. Mayıs ayı içeriside lansmana çıkacak olan projenin teslim tarihi ise 24 ay sonra gerçekleştirilecek. Projede 42 metrekare 1+0, 59 metrekare 1+1 ve 89 metrekare 2+1 ev olacak. Metrekare fiyatları bin dolardan başlayacak.

Basın Ekspres yolda
Şirket Basın Ekspres Yolu üzerinde de proje yapmayı planlıyor. Bu projenin 15 dönüm arazi üzerinde toplam 29 bin metrekare satılabilir alandan oluşması öngörülüyor.
İkitelli'ye OSB

Bu yıl içinde yapılacak bir diğer proje ise İkitelli'de hayat bulacak. Bu projenin daha önce iki fazı tamamlandı. Bu yıl içinde diğer iki fazın inşaatına başlanacak. İnşaatlardan bir 19 bin metrekare alan üzerinde bir diğeri ise 18 bin metrekare alan üzerinde yükselecek. Tümü işletmelere yönelik olarak tasarlanacak. Projeler bu yılın sonunda teslim edilecek.

Bağdat Caddesi'ne 55 ofisli proje
Bağdat Caddesi'nde dönüşümle projelendirilecek bir ofis projesi de bulunuyor. bin 600 metrekare arsa üzerine bin metrekare satılabilir alan gerçekleştirilecek. Bu proje için bina sahibi ile görüşmeler sürüyor. Olumlu sonuçlanması durumunda mevcut bina yıkılacak ve yerine 55 ofisin bulunduğu ticari bir ünite yapılacak.

Hollandalılarla termal yatırımı
Ünal İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Cem Altıntaş, Hollandalı bir ortak ile Türkiye'de termal yatırımı için de çalışmalar yaptıklarını söyledi. Türkiye'de ulaşımı kolay ve termali olan bölgeleri araştırdıklarını kaydeden Altıntaş, "Proje devremülk olacak. İçinde ağız ve göz hastanesi de olacak. Avrupa'dan gelen hastalar burada tam teşekküllü bir termal tedavi görmenin yanı sıra göz ve ağız sağlığı açısından da tedavi edilecek" bilgisini verdi. EMİNE AÇAR-BUGÜN

İstanbul İn'le yeni konut projeleri Ünal inşaat yeni yıla yeni hedeflerle girdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder