12 Ocak 2012 Perşembe

“Türkiye’nin En Başarılı Emlak Yatırımları Yarışması”nda Zorlu Center’a 3 ödül...

  “Türkiye’nin En Başarılı Emlak Yatırımları Yarışması”nda Zorlu Center’a 3 ödül... “Türkiye’nin En Başarılı Emlak Yatırımları Yarışması”nda Zorlu Center’a ödül...

Zorlu Gayrimenkul’ün, İstanbul’a “değer” katmak hedefiyle geliştirdiği Zorlu Center projesi, henüz inşa sürecinde kazandığı ödüllere yenilerini ekledi. Performans sanatları merkezi, otel, ofis, alışveriş merkezi ve rezidansların yer aldığı, Türkiye'nin ilk fonksiyonlu "karma kullanım" projesi olan Zorlu Center; Capital, Ekonomist ve Maison Française dergileri ve www.hurriyetemlak.com sitesinin işbirliğiyle düzenlenen “Türkiye’nin En Başarılı Emlak Yatırımları” yarışmasında, özel jüri değerlendirmesi ve halk oylamasında üç ayrı kategoride ödül aldı. Zorlu Center, Türkiye’nin En Başarılı Emlak Yatırımı kategorisinde büyük jüri ödülü, Mixed Use kategorisinde ise hem jüri hem de halk ödülüne layık bulundu. Zorlu Center adına ödülleri, 11 Ocak 2012’de Hyatt Regency İstanbul’da düzenlenen törenle Zorlu Gayrimenkul Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Even aldı.

Geleceğin İstanbul’una değer katmak ve bir asır sonra bile kendinden bahsettirecek bir proje yapmak için yola çıkan Zorlu Gayrimenkul, Asya ve Avrupa kıtalarının birleştiği bir noktaya, İstanbul’un tam kalbinde inşa ettiği Zorlu Center projesi ile inşa aşamasında aldığı ödüllere yenilerini ekledi. Performans sanatları merkezi, otel, ofis, alışveriş merkezi ve rezidansların yer aldığı, Türkiye'nin ilk fonksiyonlu "karma kullanım" projesi olan Zorlu Center, Capital, Ekonomist ve Maison Française dergileri ve www.hurriyetemlak.com sitesinin işbirliğiyle düzenlenen “Türkiye’nin En Başarılı Emlak Yatırımları” yarışmasında, özel jüri değerlendirmesi ve halk oylamasında üç ayrı kategoride ödül aldı.

Emlak sektöründeki yatırımları teşvik etmek, sektörün geldiği konumu kamuoyuyla paylaşmak ve sektöre katkı sağlamak hedefiyle organize edilen yarışmada, “Türkiye’nin En Başarılı Emlak Yatırımı” kategorisinde büyük jüri ödülü, Mixed Use kategorisinde ise hem jüri hem de halk ödülüne layık bulunan Zorlu Center adına ödülleri, 11 Ocak 2012’de Hyatt Regency İstanbul’da düzenlenen törenle Zorlu Gayrimenkul Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Even aldı.

İstanbul yeni bir kent meydanı kazanıyor

Türkiye'nin fonksiyonlu "karma kullanım" projesi olan Zorlu Center'da, performans sanatları merkezi, otel, ofis, alışveriş merkezi ve rezidanslar yer alıyor. Zorlu Gayrimenkul bu projeyle, İstanbul'a "yeni bir kent meydanı" kazandırmayı hedefliyor. Geçmişten günümüze, hem İstanbul'un simgesi olan meydanlardan, hem de dünyanın her yerindeki şehirlere ait, ünlü meydanlardan yola çıkılarak yaratılan Zorlu Center, modern mimari anlayışı ile Asya ve Avrupa kıtalarının birleştiği noktada adeta bir köprü görevini üstleniyor. Zorlu Center, İstanbul Boğazı'nın en güzel noktasındaki konumu ve yeşile verdiği değerle "uluslararası çekim merkezi" olmaya aday. farklı fonksiyonun ilk kez bir araya geldiği ve 72.000 m²’ lik yeşil alana sahip Zorlu Center’da yaklaşık 50.000 m² büyüklükteki 3.070 kişi kapasiteli Performans Sanatları Merkezi ise dev bir başyapıt niteliğinde. Sahip olduğu konseptle İstanbul’un yeni lezzet ve moda merkezi olacak alışveriş merkezi, yeşilin içinde konforlu çalışma imkanı veren ofisler, geniş balkonlarından eski İstanbul, Adalar, Boğaziçi Köprüsü ve Kız Kulesi’ne hakim eşsiz bir manzara sunan rezidanslar ile bir hayali gerçeğe dönüştürecek olan Zorlu Center projesi ile, bir asır sonra bile dünya çapında kendisinden bahsettirecek bir esere imza atılıyor.

Ayrıca, Zorlu Center’ın en önemli fonksiyonlarından biri olan otel için premium luxury otel markası Raffles ile anlaşıldı. Birbirinden eşsiz lezzetlerin buluştuğu dünyaca ünlü restoranları, kişiye özel hizmet görevlisi (butler), ve benzersiz SPA’sıyla Raffles İstanbul Zorlu Center sofistike bir yaklaşımın ürünü olarak öne çıkıyor.

Zorlu Center Ödülleri Hakkında

Zorlu Center bu güne kadar dünyanın en prestijli gayrimenkul ödüllerine layık görüldü:
· Cityscape Dubai Architectural Awards yarışmasında jüri özel ödüllerinden “En İyi Planlanmış Proje” ödülü – 2008
· International Property Awards (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) kapsamında düzenlenen, “Europe and Africa Property Awards 2009” (Avrupa ve Afrika Gayrimenkul Ödülleri 2009) yarışmasında ‘Ticari Mimarlık Ödülü’ kategorisinde Avrupa birinciliği – 2009*
· 2011 yılında “Regeneration and Masterplanning” kategorisinde “MIPIM Architectural Review Future Project Awards 2011” ödülü 2011
· Green Good Design ödüllerinde mimari kategori ödülü 2011
· Euromoney Dergisi Real Estate Awards’ta Geliştirme Karma Kullanım kategorisi ödülü – 2011

*‘International Property Awards’ta (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) yarışmanın bir üst kademesi olarak Zorlu Gayrimenkul kendi kategorisinin en iyisi olarak seçilerek ‘World’s Best’ ödülü için de yarıştı.

-------
Zorlu Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım AŞ, yurtiçinde ve yurtdışında değerli araziler üzerinde nitelikli konut, ofis, iş merkezi, alışveriş merkezi, hastane, otel ve ticari depolar geliştirmek, geliştirdiği gayrimenkuller üzerinde yatırımlar yaparak satmak, kiralamak veya işletimini gerçekleştirmek amacıyla 2006 yılında Zorlu Holding AŞ bünyesinde kurulmuştur. Zorlu Gayrimenkul'ün hedefi; piyasa beklentilerini, müşteri talep ve ihtiyaçlarını doğru analiz etmek suretiyle, değerli araziler üzerinde dünya standartlarında özgün projeler geliştirmek ve eksiksiz müşteri memnuniyeti sağlamaktır.

“Türkiye’nin En Başarılı Emlak Yatırımları Yarışması”nda Zorlu Center’a 3 ödül...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder