11 Şubat 2012 Cumartesi

Bulut İnşaat'tan sevgililer gününe özel YÜZDE 10 indirim

Bulut İnşaat'tan sevgililer gününe özel YÜZDE 10 indirimBulut İnşaat'tan sevgililer gününe özel indirim
Kıbrıs’ta da yaşam alanları oluşturan Bulut İnşaat, Evviva Lavinium ve Green City projelerinde Sevgililer Günü’ne özel yüzde 10 indirim sunuyor.

İstanbul Esenyurt'ta 5. Projesine devam eden ve rotasını Kıbrıs'a çeviren Bulut İnşaat, Girne ile Lefkoşa arasında Evviva Lavinium projesine devam ediyor. 900 konutluk projede, konutların yanı sıra ilkokul için ayrılan özel bölge ve toplam tane yüzme havuzu bulunuyor. Evviva Lavinium, 3+1 140 metrekare daireleriyle ferah ve konforlu evler sunuyor.

Evviva Lavinium, ortak yaşam alanlarında bulunan ofis ve mağazalarıyla öncelikle site ve bölge halkına hizmet verecek. Evviva Lavinium'da Sevgililer gününe özel sevdiğine ev sürprizi yapmak isteyenlere uygun fiyatlı ödeme koşulları üzerinden %10 indirim fırsatı sunan firma, kampanyasını 14 Şubat tarihine kadar devam ettirecek.

Sevgililer gününe özel indirim kampanyası Bulut İnşaat'ın Kuzey Kıbrıstaki diğer projesi Green City'de de geçerli olacak. Yedi farklı tasarım arasından seçilen evleri ile bin 650 metrekarelik alan üzerine kurulan Green City, 48 dubleks daire ve çatı katı dairesi ile toplamda 52 daireden oluşuyor. 94 ve 162 metrekare arasında değişen 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunan proje, konum olarak Alışveriş Merkezi, Havaalanı, Hastane ve Üniversite gibi önemli lokasyonlara yakınlığıyla da cazip bir yaşam merkezi.

Kıbrıs'ta yeni konut projeleri geliştirmek istediklerini belirten Temel Bulut, "Arazilerimizden birini de Girne'de aldık. 280 villa ve 120 konutun olduğu bir proje yapacağız. Projenin yarısını Türkiye ,kalanını da Kıbrıs'ta satmayı hedefliyoruz. Özellikle yabancılara satma hedefimiz de yüksek" dedi. sabah

Bulut İnşaat'tan sevgililer gününe özel YÜZDE 10 indirim

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder