6 Şubat 2012 Pazartesi

İddialı Buyaka projesinde hayat başlıyor

İddialı Buyaka projesinde hayat başlıyorİddialı projede hayat başlıyor
Artell İnşaat ve Koytur ortaklığı ile Ümraniye Tepeüstü’nde inşa edilen Buyaka projesinde uzun inşaat sürecinin ardından sona gelindi.
Alışveriş merkezi, ofis ve rezidans üçlüsünden oluşan ve Artell İnşaat, Köytur ortaklığı ile Ümraniye Tepeüstü’nde inşa edilen Buyaka projesinde taşınmalar başladı. Projenin ilk çıkışında lansmanı yapılan otel bloğundan vazgeçen ortaklar bu bloğu da ofise çevirdi. Son haliyle projede 22 katlı ofis bloğu ve rezidans bloğu yer alıyor. Rezidans bloğunda oturum başladı.Ofis bloklarında isemetrekare fiyatı 25 dolar olarak belirlendi. Ofis bloklarında büyüklükler 100metrekareden başlıyor ve 282metrekareye kadar çıkıyor. Ancak aynı katı veya 2-3 katı birden kiralamakta mümkünolabiliyor. 3blokta toplam 845ofisin yer aldığı söyleniyor.

Restoranlarıyla iddialı

Tüm teslimler yapılıp kiralamalar tamamlandığında yaklaşık bin kişinin ofislerde çalışacağı tahmin ediliyor. Ofislerinşuanakadar yüzde 20’sinde kiralama işlemleri tamamlandı. Geri kalan kısımların ise yaklaşık ay içinde tamamlanması öngörülüyor. Ofis kiralamalarında inşaat, bilişim, hukuk,mimarlık ve hizmet sektörünün öne çıktığı gözleniyor. adet ofis bloğunun altında yaklaşık 1000 metrekarelik alanlar yer alıyor. Bu alanların doğrudan bahçeye açılan bölümleri de bulunuyor. Bu özel bölümün ise restoranvekafelerinkiralanması içinayrılacağına dikkat çekiliyor.

Metrekare fiyatı bin lira

Restoranlardan biri plus hizmet verecek. Diğer iki restoran ise uygun fiyatlı yeme içme sağlanacakzincir restoranlardan birini kiralanacak. Bu restoran yeri için yoğun talep alınıyor. Projede yer alan rezidans bloğunda şu anda satışta olan 80 konut bulunuyor. Rezidansların satış rakamı isemetrekare bazında bin 500 lira ile bin lira aralığında satılıyor. Rezidans bloğunda 1+1 daireler 105metrekareden başlıyor.

Dev spor merkezi

43 binmetrekarelik arazi üzerinde inşa edilen projenin 15 bin metrekarelik bölümüne ise iddialı bir spormerkezi yapıldı. MAC’ın işleteceği spor merkezde kaptanlı çocuk kulübü, spa, kapalı havuz, squash, plaj voleybolu gibi çok çeşitli spor aktiviteleri olacak.

AVM için 1000 kişi çalışıyor

Projenin içinde yer alan alışveriş merkezi açılış için son hazırlıklarını yapıyor. Alışveriş merkezinde 135 mağaza bulunuyor. Firma yetkilileri alışveriş merkezinin zamanında açılması için geceli gündüzlü 1000 kişilik ekibin çalıştığını söylüyor. Mağazalar için kiralama işlemlerinin de başladığı ve yüzde 60’ında kiralamaların tamamlandığı belirtiliyor. BUGÜN

İddialı Buyaka projesinde hayat başlıyor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder