18 Mart 2012 Pazar

GAP İnşaat ile Emlak Konut GYO Projesi Şehrizar Konakları

GAP İnşaat ile Emlak Konut GYO Projesi Şehrizar Konakları GAP İnşaat ile Emlak Konut GYO Projesi Şehrizar Konakları bulunduğu bölge boğaz manzarası ve sunduğıu yaşam ayrıcalığı ile fark yaratan bir proje Şehrizar Konakları



İstanbul Üsküdar'da yer alan Şehrizar Konakları, 180 ile 626 m2 arasında 208 bağımsız bölümden meydana gelmektedir. Yaklaşık 47.000 m2 üzerinde konumlandırılan projede Boğaz ve İstanbul manzarası ile bezenen geniş peyzaj alanları, 5.000 m2 büyüklüğünde kapalı sosyal tesis, 600 araçlık yer altı otoparkı yer almaktadır.



Yerleşik düzene geçildiğinden beri insanlar hep bir arada yaşama ihtiyacı hissettiler. Birlikte zorluklara karşı geldiler, sevinci paylaştılar. Bu birliktelik duygusundan ilham alan Şehrizar Konakları; sevdikleriyle bir arada yaşamak isteyenlerin, aynı mahallede bir kapı komşusu kadar yakın olma hayalini gerçekleştiriyor.
Blokları birbirinden ayıran peyzaj öğeleriyle zenginleştirilmiş duvarlar, samimi mahalle kültürünü yansıtmanın yanı sıra bir arada yaşamak isteyen geniş aileler için de huzurlu ve ferah bir ortam sağlıyor.




im bilir kaç kez 'Huzur olsun da...' diye başlayan hayaller kurulmuştur, kaç kez 'ne olursa olsun' diye devam ettirilmiştir. Rahatsız edilmeden huzur içinde yaşamak, herkesin ortak gayesi olmuştur. Huzur arayışına ortak olan Şehrizar Konakları; bireysel özgürlükleri ön plana çıkaran peyzajıyla, detayı önemseyen, bireysel vakit geçirme fırsatı veren özel bahçe alanlarıyla yeni yaşam kuranlara eşlik ediyor. Şehrizar Konakları'nda, huzur hep baktığınız yerde hayat buluyor.



Han Tümertekin, Nevzat Sayın ve İhsan Bilgin... Şehrizar Konakları için bir araya gelen mimarlar; hissettikleri heyecanı, farklı bakış açılarını, tecrübeleri ve mimari estetiklerini Şehrizar Konakları'na yansıttılar. Layık görüldükleri sayısız ödül, aldıkları onca akademik unvan, önemli yapılara verdikleri emek, uluslararası platformlardaki başarıları ile ortak noktalarda buluşan mimarlar; kişisel başarı ve deneyimlerini ekip ruhuyla Şehrizar Konakları projesinde taçlandırdılar. Şehrizar Konakları üç mimarın farklı katkılarıyla şekillendi, hayat buldu. Onlar Konakları sizler için hazırladı. Konaklar, şimdi gerçek sahiplerini bekliyor

Şehrizar Konakları ile ilgili detaylı bilgilere www.sehrizar.net adresinden ulaşabilirsiniz.

GAP İnşaat ile Emlak Konut GYO Projesi Şehrizar Konakları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder